Accounts
Products
Unique solutions
Blog and news

Як вивести криптовалюту в євро на європейський рахунок?

Interesting news
Як вивести криптовалюту в євро на європейський рахунок?

Криптовалюта вже стала звичайним явищем для користувачів фінансових послуг. Проте, останнім часом українці стикаються з труднощами виведення коштів з криптогаманців на банківську картку чи рахунок. Відкрийте для себе простий, зручний та віддалений спосіб конвертації криптовалюти в традиційні фіатні кошти.

Як вивести криптовалюту в євро?

Щоб вивести криптовалюту в євро, вам слід відкрити рахунок в Satchel.eu та крипторахунок в Kaiserex.com. Потім провести обмін криптовалюти на євро в Kaiserex і переказати на рахунок в Satchel.

Хто може обміняти криптовалюту в євро?

Обмін криптовалют на євро доступний громадянам України та українським підприємствам. Сатчел пропонує корпоративні та особисті європейські рахунки зі спеціальними тарифами для українців.

Які переваги роботи з нами?

Співпраця із Satchel та Kaiserex має численні переваги:

  • Satchel – ліцензована фінансова установа, що успішно працює на ринку фінансових послуг ЄС з 2018 року.
  • Kaiserex – ліцензована криптовалютна біржа, заснована в 2015 році у Вільнюсі.
  • Можливість відкрити Європейський рахунок без посвідки на проживання в ЄС.
  • Відкриття рахунків в Satchel та Kaiserex здійснюється онлайн, незалежно від вашого місцезнаходження в Україні чи будь-якому іншому куточку світу.
  • Для українців діють спеціальні тарифи на відкриття європейського Satchel рахунку, які навіть нижчі, ніж для громадян ЄС.
  • Можливість конвертувати криптовалюту в фіат та обмінювати фіатні кошти на крипту в будь-який зручний момент.
  • Після відкриття рахунку в Satchel і отримання унікального IBAN та платіжної картки Mastercard, ви зможете проводити фінансові операції в ЄС та по всьому світу.
  • Обмінявши криптовалюту на євро, ви матимете можливість здійснювати SEPA перекази в Україну та по всій Європі чи скористатися перевагами SWIFT переказів по всьому світу.
  • Використання платіжної картки Mastercard для здійснення покупок онлайн та офлайн як в Україні, так і за її межами.
  • Низькі комісії за обмін валют та перекази.
  • Жодних чат ботів, жива служба підтримки з україномовними агентами.

Чи це легально?

Так, абсолютно. Satchel – одна із найшвидше зростаючих установ електронних грошей в ЄС з 5-річним досвідом та ліцензією виданою Центральним Банком Литви.

Kaiserex – надійний оператор обміну віртуальної валюти з 2015 року, обраний офіційним партнером уряду Литви з обміну криптовалют з 2020 по 2024 рік. Обидві установи працюють в рамках законодавства ЄС, гарантуючи безпечні та легальні фінансові операції для своїх клієнтів.

Гарантія безпеки ваших коштів

Satchel.eu працює під управлінням компанії Satchelpay UAB (реєстр. № 304628112), якій видано ліцензію Департаментом служби нагляду Центрального Банку Литви, а також ліцензію як установі електронних грошей за № 28 з кодом учасника платіжної системи № 30600, яка діє відповідно до законодавства Литовської Республіки.

Satchel.eu гарантує захист ваших коштів. Компанія розміщує фінансові надходження клієнтів на спеціальному сегрегованому рахунку Національного банку Литви. Згідно зі статтею 7 (1) Директиви 2009/110/ЄС, навіть у разі банкрутства, кошти клієнтів залишаються в Національному Банку Литви й у разі необхідності повертаються власникам рахунків.

Kaiser Exchange International UAB, код компанії № 304089907, розташована за адресою: вул. Perkūnkiemio 5, LT-12129 Вільнюс, Литва. Компанія зареєстрована як оператор обміну віртуальних активів та оператор депозитарних віртуальних гаманців.

Previous article
Mastering Digital Payments: Definition, Benefits, and Beyond
Next article
Black Friday with Satchel’s Exclusive Offers